понеділок, 16 березня 2015 р.

Бібліотека №8 звітує перед громадою

Стало доброю традицією бібліотеки-філії №8 на початку року звітувати перед мешканцями мікрорайону та нашими читачами.
      2014 року роботу книгозбірні спрямували на створення образу теплого, затишного дому, де уважно прислухаються до думок і побажань різних груп відвідувачів, а також до голосу кожного окремого читача. У нашій бібліотеці читачі отримують пораду і підтримку, можливість невимушеного спілкування.
      До бібліотеки цього дня завітали активісти клубів та гуртків за інтересами, представники громадських організацій, Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, Комунального закладу Київської обласної ради “Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту” та читацький актив.
З доповіддю виступила завідуюча бібліотекою Світлана Хмільова, яка розповіла про роботу за звітний період. Заслухали провідного бібліотекаря абонементу Тетяну Ямінську, голову читацького клубу “Валентина”; бібліотекаря І категорії читального залу, керівника гуртка декупажу Майю Боженко; головного бібліографа Зою Чутковську, яка поділилася планами на майбутнє у роботі з клубом молодих мам “Я – Мама”. Цікаво розповідав про шахові  турніри та навчання молоді грі в шахи президент клубу “Білий кінь” – Євген Зіглін.      Зі словами вдячності виступали читачі бібліотеки. Марія Сударенко читала свої вірші, а Наталя Мальчукова – виконала пісні.

Виступили друзі бібліотеки: Олена Іванова, голова Білоцерківської громадської організації “Ветеранів ОВС”; Людмила Єгорова, голова асоціації пенсіонерів; Любов Жарко, координатор клубу Академії пенсіонерів “Золота осінь”; Людмила Яценко, голова спілки дрібних підприємців. 
Світлана Хмільова вручила подяки від директора ЦБС Раїси Григоренко за плідну співпрацю – Олені Івановій, Любові Маловічко, зав. бібліотекою коледжу сервісу та дизайну, Валентині Лемешинській, завідуючій відділу обслуговування на дому, читачам – Ніні Малишевій та Євгенії Когут за активну участь у житті бібліотеки.
      Ведуча заходу – провідний редактор бібліотеки №8 Валентина Тимошенко.
С.Хмільова, зав.бібліотекою

Немає коментарів:

Дописати коментар