пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

З Днем народження, Настя!

             
Новорічний спектакль2014р.
Прозорі краплини весняного дощу не затьмарили сьогоднішнього ранку, адже саме цього дня , 4 квітня 2004р., з
явилася на світ маленька дівчинка.  Настя. Таке ім`я дали  батьки. А в колективі бібліотечного театру «Співограй» її називають Квіточкою. Хто добре знає  Настуню, не буде заперечувати. Скільки позитиву і добра несе дівча  в собі  -  вистачить на всіх!  Вона віддає  добро і любов людям. І, віддає так колоритно, що не кожному дорослому  під силу.
              Ось уже три роки Настуня є ведучою театру «Співограй». Публіка в нас бібліотечна, в основному, люди пенсійного віку. Але, яким теплом наповнюються їхні очі, коли Квіточка виходить на сцену і починає цвісти, даруючи променисті усмішки глядачам. Вона майстерно входить в  сценічні образи, вміє донести до публіки  задум сценариста і зірвати найбільшу нагороду – аплодисменти глядачів. Будучи маленькою дівчинкою, Настя робить велику справу. Жоден спектакль без неї не обійшовся.
          А починалося все з Дня Перемоги у 2012р. Потрібно було зіграти невеликий міні спектакль, де була роль внучки ветерана війни. У спектаклі брали участь Настин  дідусь Едуард і бабуся Таїса. Вони і запропонували взяти її на цю роль. Надії Настя оправдала, та ще й як. Сьогодні ми без неї не обходимося.  
День Перемоги 2012р.
Ось ті вечори, ведучою яких була Настя, будучи ученицею 2,3,4 – го класів:  новорічний вечір «Рік Новий – казковий час», зустріч до Дня людей похилого віку « Добром бабусі серце обігрійте», літературний альманах «Територія честі» присвячений воїнам інтернаціоналістам учасникам Афганської війни, літературно-музична композиція до Дня Перемоги «Живі у пам`яті народній».
        Дорогенька Настінька, мила наша Квіточка! Прийми найщиріші вітання до Дня твого  народження з побажанням здоров`я, щастя, добра і любові. Хай здійсняться твої мрії і надії, а ми завжди дуже раді бачити тебе в своєму колективі.

З повагою адміністрація бібліотеки та актори бібліотечного театру «Співограй» 
Настя, дідусь Едуард і бабуся Таїса 2013р
В колективі театру "Співограй"

Немає коментарів:

Дописати коментар