понеділок, 18 листопада 2013 р.

Новини минулого тижня

 14 листопада 2013р.

З нагоди 1025 – річчя Хрещення Київської Русі
Християнські цінності для нас – найкращі і найприйнятніші, адже вони є людяними і прогресивними. Всі церковні свята спрямовані на те, аби людина зазирнула всередину себе, поглянула на свою душу.
14 листопада у читальній залі бібліотеки відбулася зустріч старшокласників ЗОШ №11 із настоятелем Церкви Покрова Божої Матері  УПЦ  Київського Патріархату отцем Миколаєм. «Християнські цінності, як основа толерантності», такою була тема інформаційної години присвяченої 1025 – річчю Хрещення Київської Русі. Участь у заході взяв і колектив бібліотеки. Провела зустріч провідний редактор Валентина Тимошенко.



_________________________________________________________________________________  
13 листопада 2013р.              

Майстер клас «Шарфи та хустинки – елементи одягу та декору»
        Співпраця з бібліотекою та студентами   Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну надихає працівників нашої бібліотеки на проведення спільних загальних масових заходів.
Ідея навчитися красиво зав`язувати шарфи та косинки прийшла на думку бібліотекарю коледжу Маловічко Любові Михайлівні, а провести майстер-клас вона запросила  майстра виробничого навчання  Тетяну Кулігіну, котра цікаво розповіла про історію шарфів, а потім показала, що можна створити із звичайної хустинки та шарфа.
            Представником від нашої бібліотеки була запрошена Майя Боженко.  

_________________________________________________________________________________ 

 13листопада 2013р.

Бібліотека №8 координує свою роботу  зі спортивним ліцеєм (КОЛІФКС).  
13 листопада в ліцеї відбулася презентація книги Віктора Євтушенка «Не на того напали». Зустріч  пройшла в невимушеній обстановці. Учні запитували гумориста про дитинство, юнацькі роки та перші спроби пера.
Акторка самодіяльного бібліотечного театру «Співограй» Людмила Єгорова читала гуморески Віктора Євтушенка, а потім слово надали їх автору.
Захід організувала  зав.сектором по роботі з юнацтвом Ганна Іванова.









Немає коментарів:

Дописати коментар