пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

В бій ідуть тільки Старики


В народі кажуть: « Старість  - не радість». Відчути й зрозуміти це спроможні тільки ті, до кого вона вже завітала. Особливо дошкуляє старість взимку. Бо чим себе зайняти: читати книги, дивитись телевізор? Частково так. Але коли поганий зір, то довго і не почитаєш, і перед екраном не посидиш.
         Добре шахістам! Щоб цікаво провести час, їм багато не треба. Достатньо мати шахи і партнера. Та де його знайдеш, перебуваючи в чотирьох стінах квартири?
         Це питання допомогли вирішити працівники бібліотеки №8.За ініціативою Валентини Миколаївни Тимошенко був створений шаховий клуб «Білий Кінь», до якого увійшли люди похилого віку. Ми зустрічаємося в читальному залі, граємо в шахи, спілкуємося, читаємо спеціальну літературу. Одне було погано – відсутність у бібліотеці шахів. Але тут на допомогу нам прийшов депутат Білоцерківської міської ради Микола Павлович Колосенко. Він профінансував придбання 2-х комплектів шахів та годинників. Тепер у бібліотеці є все для проведення навіть шахових турнірів.
         Шаховий клуб «Білий Кінь» щиро дякує Миколі Павловичу Колосенку за допомогу й запрошує його на змагання в якості почесного судді.
                                                         
З повагою відвідувач бібліотеки
                          Микола Боровик
Громадська думка. – 2012. – 21 грудня. – С.7.

Немає коментарів:

Дописати коментар