середу, 3 лютого 2021 р.

І повниться білоцерківська земля талантами!


Відлунали багатоголоссям новорічно-різдвяні святкування, яких ми  так довго чекали та натхненно готувалися.

Бібліотека-філія №8 цьогоріч започаткувала конкурс на кращу різдвяну колядку «Радуйся, земле, коляда іде!». Вік учасників не обмежувався.

2 лютого в ошатній виставковій залі бібліотеки відбулося нагородження переможців серед дорослих учасників.

Вручення нагород  розпочалося з сімейного дуету.  Це подружжя  Таскіри та Володимира Максюти, які своїми добрими та милозвучними колядками передали нам часточку тепла від власного родинного вогнища. Ця сімейна пара – надзвичайні люди: красиві, співочі та активні.


Завідуюча бібліотекою Світлана Хмільова привітала переможців у номінації «Сімейний дует»,  вручила диплом та запросила виконати кілька пісень з власного репертуару.

В номінації «Краща колядка серед творчих  колективів» переможцями стали Народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Діброва». Цей колектив надзвичайно вразив нас своїми  старовинними, автентичними, майстерно виконаними обрядовими піснями. Учасниці ансамблю Раїса Скумін, Наталія Рослякова і Тамара Матвієнко потішили всіх присутніх неперевершеним виконанням українських народних пісень. 

Дуже колоритно та проникливо красу народних традицій передали виступи самодіяльних хорових колективів «Вербиченька» та «Золота осінь», які також отримали заслужені нагороди.


В номінації ж «Авторська колядка» перемогу отримала  поетеса-краянка Тетяна  Строкач, яка окрім поетичної творчості, веде дуже активне громадське життя та є гарним другом нашої книгозбірні. 

Щиро дякуємо учасникам та переможцям, що ви долучилися до онлайн-конкурсу, за ваші чудові пісенні виступи, за талант, прекрасну  енергетику та активність в громадському житті міста і нашої бібліотеки.

Майя Боженко


Немає коментарів:

Дописати коментар