вівторок, 28 серпня 2018 р.

Україна – країна мрій та надій!


Під такою назвою 23 серпня,  в День Державного Прапора України та напередодні найважливішого Державного свята України  – Дня Незалежності  в бібліотеці №8 відбулася зустріч з Беллою Кукуладзе, унікальною поетесою, грузинкою за походженням, патріоткою грузинського та українського народу. 
Пані Белла творить свою поезію трьома мовами: українською – оскільки з 1994 року проживає в Україні, рідною грузинською та російською, яку вивчала в рідній школі Ланчхутського району Грузії. За фахом авторка дуже далека від поезії, в1994 році закінчила Грузинський політехнічний інститут та отримала професію інженера-технолога і економіста. Тривалий час займалася бізнесом, а вірші розпочала писати ще зі школи. Перша збірка поезій «Танго весни» побачила світ в 2009 році – присвячена мамі Белли Кукуладзе. Друга її книга – «Ностальгія» надрукована в 2015 році сповнена патріотизму та  закликає грузинський народ до пробудження, спонукає прямувати шляхом своїх героїчних предків. Поетеса дуже сумує за своєю Батьківщиною, а розлука з нею дає поштовх та натхнення для творчості. Наша гостя – представниця Грузії в сучасній Україні, цього дня читала патріотичні вірші про Україну та Грузію, прославляючи дружні народи. Прозвучала в її поезії і ностальгія та сум за рідною країною, а також, вірші сповнені віри  в краще майбутнє України.                       Світлана Хмільова




4 коментарі:

  1. მერი გორგილაძე26 жовтня 2019 р. о 12:13

    ბელა კუკულაძე! შენ საქართველოს სიამაყე ხარ! გილოცავ კონკურსში გამარჯვებას! უამრავჯერ გაგეხარებინოს შენი წარმატებებით ქართველები... შენ უნიჭიერესი ადამიანი ხარ!..უფალმა ყველა ოცნება აგისრულოს ლამაზო და ტკბილო ბელა!.. გაიხარე ... ბედნიერება გეთანამგზავროს მუდამ... მუდამ ასეთი ღიმილიანი ყოფილიყავი. შენ იმსახურებ ყველაფერ კარგს უსაყვარლესო ადამიანო!.. ვამაყობთ შენით.

    ВідповістиВидалити
  2. Ткаченко Надежда Васильевна26 жовтня 2019 р. о 14:19

    Белла Кукуладзе, Поздравляю с победой в конкурсе.... Желаю неискоренимого оптимизма, внутренней уверенности, личной независимости, неизменного успеха, карьерного роста, крепкого духа, материального благополучия, бодрого настроения. Пусть по жизни сопутствуют удача, радость и любовь!

    ВідповістиВидалити
  3. დავით ზოიძე27 жовтня 2019 р. о 08:50

    ბელა კუკულაძე! შენ უნიჭიერესი ადამიანი ხარ! გილოცავ კონკურსში გამარჯვებას! ქართველები ვამაყობთ შენით.

    ВідповістиВидалити
  4. мадлена зоидзе27 жовтня 2019 р. о 09:03

    БЕЛЛА Кукуладзе, Поздравляю с потрясающей победой в конкурсе! Будь всегда лидером, достигай максимальных высот, развивайся и не останавливайся на уже достигнутом. Впереди много побед и работы над собой. Будь примером для подражания и покоряй все новые лидерские позиции! Мы гордимся тобой... МОЛОДЕЦ!

    ВідповістиВидалити