пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Осінній дивограй моїх років

           
          Під такою назвою в бібліотеці - філії №8 відбувся літературно-музичний моціон, присвячений Дню людей похилого віку. Працівники книгозбірні цього дня вшановували учасників Академії пенсіонерів «Золотої осені», підготували для них теплі слова вітань, лунали пісні відомих українських та грузинських виконавців : Ольги Богомолець, Оксани Білозір, Іво Бобула та Нані Брегвадзе.

На свято до бібліотеки завітала білоцерківська поетка Тетяна Строкач, яка представила широкому загалу свою збірочку віршів «Осіння музика душі». 

Пані Тетяна за освітою педагог, багато років присвятила роботі в дитячому садочку, тому писала вірші переважно для малечі. Згодом спробувала свої сили в поезії для дорослих читачів. В її віршах присутні поринули у розмаїття літніх квітів, у віхолу осіннього листопаду, чарівних зимових візерунків;  проникливі та ніжні рядки присвячені матері, жінці та дітям; відчувається щемний біль втрат та дух патріотизму.

            Академісти не шкодували оплесків для пані Тетяни, подякували за зустріч та висловили бажання прочитати її збірочку віршів. По завершенні заходу всі із задоволенням сфотографувалися разом на згадку.



                                                                                                                           Світлана Хмільова

Немає коментарів:

Дописати коментар