понеділок, 6 лютого 2017 р.

Вісім секретів здоров'я

Працівники бібліотеки-філіалу №8  - запропонували своїм читачам – членам клубу «Золота осінь» Академії пенсіонерів прослухати цикл лекцій«Вісім секретів здоров’я» та запросили до книгозбірні лекторів – Віктора Дворецького та Валентина Педченко.



Ми всі знаємо, що таке гіпертонія і як багато людей страждає від підвищеного тиску. Статистика свідчить, що 600 мільйонів людей на планеті хворіють на гіпертонію, а 3 мільйони помирають щороку, тому першою була лекція «Що ж таке гіпертонія і чим вона небезпечна для Вашого здоров’я?». 

Запрошені фахівці давали корисні поради, як себе захистити від стресів, як правильно харчуватися та вести здоровий спосіб життя при гіпертонічній хворобі.Особливу увагу учасники заходу звернули на здорове харчування. Адже стан нашого організму, загальне самопочуття, імунітет, настрій і зовнішній вигляд багато в чому залежить від того, що ми їмо. Все це на прикладах розповіли і показали гості книгозбірні, представивши щоденне меню здорового харчування у вигляді піраміди з п’яти рівнів.

Цікаву інформацію читачі конспектували і обговорювали, а також запланували наступну лекцію циклу «Вісім секретів здоров’я».



                                                                                                                           Майя Боженко.


Немає коментарів:

Дописати коментар