вівторок, 12 липня 2016 р.

Рік анлійської мови в Україні

Враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку, Президент України Указом №641/2015 оголосив 2016 рік Роком англійської мови в Україні.
Шановні добродії, пропонуємо Вам скористатися нагодою і взяти участь у вивченні англійської мови, якщо ви її не знаєте. Вчитися ніколи не пізно і знання нікому не завадять. Для самоосвіти, вам допоможуть наші пропозиції.

 

Learn and have fun:

8 пізнавальних сайтів для дітей и підлітків англійською мовою

 Хоча у школярів зараз канікули, це не означає, що літо – час інформаційного вакууму. І нехай психологи радять на канікулах не перевантажувати дітей і навіть давати їм можливість понудьгувати, провести ці місяці з користю і не напружуючись можливо. Тим більше навчання може бути таким захоплюючим.

Chesscademy.com


На chesscademy.com можна з легкістю навчитися грати в шахи. Правда, для цього бажано знати англійську мову, оскільки увесь контент сайту і відео дані саме на ньому

TedEd

Про платформу TED та її надихаючі відео з не менш надихаючими спікерами навряд чи хтось ще не чув. TED - Ed – це ще одна освітня ініціатива, яка звеличує знання і допомагає допитливим людям зі всього світу дізнаватися щось новеньке з галузей, що цікавлять їх. На ed.ted.com можна знайти проілюстровані відеолекції з мистецтва, дизайну, бізнесу, математики і літератури, а також психології, технологій, філософії і релігієзнавства.

National Geographic Kids

Ваша дитина хотіла коли дізнатися: «Як називають пінгвінят у дитинстві?». Так ось на kids.nationalgeographic.com Ви знайдете відповіді на подібні питання. Цей сайт – відмінний спосіб зацікавити дитину природничими науками. Тут в легкій доступній формі зібрана інформація про тварин і комах, природу і різні куточки земної кулі. Відео, статті, фотографії і ігри доступні англійською при реєстрації.

HowStuffWorks

Відповіді на питання «Чому небо синє», «Як готувати, використовуючи сонячну енергію» або «Як виникає торнадо» – знайдуться тут. Сайт howstuffworks.com є зібранням статей з культури, науки, технологій, природи тощо.

Time For Kids

Сайт timeforkids.com був створений видавцями журналу TIME. На ньому представлені статті, фото на теми політики, спорту, здоров’я, екології, книжок та світу кіно. Головна мета – захопити дитину читанням. І, звичайно ж, англійською.


Teenreads

Сайт для справжніх книголюбів, який і створювався з метою зацікавити підлітків книгами. На teenreads.com зібрані описи, рецензії на книжки для підлітків, інтерв’ю з авторами та книжкові рейтинги


NASA Space Place

Астрономія, цікаві факти стосовно нашої планети… Spaceplace.nasa.gov – скарбниця із сотнею відповідей на різні питання.

Histography

З histography.io можливо поступово вивчити основні віхи історії нашої планети – від Великого вибуху до теперішнього часу. Література, музика, політика, катастрофи і мистецтво – тут зібрані дати подій з самих різних сфер та областей. Особливо слід звернути увагу на чудовий дизайн самого сайту.
an>







Немає коментарів:

Дописати коментар