понеділок, 16 травня 2016 р.

Разом ми одна сім`я

Сім`я. Родина. Рід. Що може бути милішим для людини, ніж тепло рідного дому, коли в тісному колі за родинним столом збираються всі – батьки, діти, онуки, а батько, як глава сімейства, з великим задоволенням починає всіх рахувати. О! Нашої родини прибавилося! Сім`я – це найцінніший скарб суспільства, який неможливо знайти. Його потрібно майстерно будувати по цеглинці протягом усього життя, повільними кроками йдучи вперед – долати всі труднощі і перепони, вчитися прощати, поважати і любити. І тільки тоді, у літньому віці, вам доля подарує насолоду затишку рідної оселі, можливість виховувати онуків, відпочивати серцем і душею і почуватися щасливим від того, що дім збудували, плоди з посаджених дерев їли,  дітей виростили.

Є в українців гарна давня традиція – хлібом і сіллю зустрічати дорогих гостей. Духмяний коровай піднесли маленькі читачі своїм гостям 15 травня в Міжнародний день сім`ї. Така гостинність викликала захоплення ще й тому, що зробили це діти – онуки наших користувачів. 
Літературно-музичний вечір «Батьки і діти! Діти і батьки! Нерозділиме і одвічне коло…» відбувся у виставковій залі бібліотеки №8. Як завжди, ведучими були Настя Ходисько і Катя Герасимова. Дівчатка розважливо вели програму. На святі були представлені кращі сім`ї нашої «бібліотечної родини» – сім`я Володимира Максюти, активного читача, члена бібліотечного
шахового клубу «Білий Кінь». Підтримати батька, главу багатодітної родини, а дітей шестеро, прийшли три дорослі доньки і дружина пані Таскіра. Родина читачки Лариси Міхальової – онуки Ніка і Настя Брагіни, їхні мама Олександра і татко Денис. Ведучих Настю Ходисько і Катю Герасимову представляли їхні мами – Тетяна Герасимова, яка прочитала оповідання написані Катею і мама Наталя Ходисько зі своїми вихованками, учасницями циркової групи Будинку юного техніка «Прометей». Привітати читачів зі святом прийшов президент бібліотечного шахового клубу «Білий Кінь» Євген Зіглін. Він прочитав свій переклад віршів Роберта Фроста і присвятив його своїй дружині Валентині, яка також була присутня в залі.
До  програми увійшли: фортепіанні мелодії; вірші, написані учасниками дійства; акробатичні номери і танці; прислів`я про сім`ю і анекдоти; конкурс глядачів на знання родинних відносин.  Відчувався зв`язок між глядачами і артистами. Читачі щиро подякували організаторам свята та пригостилися справжнім короваєм і пирогом від пані Таскіри, який доручили розрізати подружжю Максютам.
В залі панував святковий настрій, що свідчило – свято відбулося і присутні його відчули.


















4 коментарі:

  1. Сім`я для людини...потрібна як повітря....Сім`я – це найцінніший скарб суспільства,нації...Любов до України - починається з любові до своєї Сім`ї....Дякую організатору і ведучим... краще не буває...

    ВідповістиВидалити