понеділок, 13 січня 2014 р.

Рік Новий - казковий час

Кінь – норовлива і горда тварина. Тож і рік буде неоднозначним : досить непростим і не нудним. Вступить він у свої права  з 31 січня 2014 року і триватиме до 18 лютого 2015 року.
Кінь дуже любить багатолюддя і спілкування. Тому зустрічати його потрібно обов`язково великою, гучною і веселою компанією. Добре буде приділити частину дня якомусь громадському заходу : виставі, концерту або походу до клубу.
Так стверджує газета «Громадська думка».
Ми поважаємо редакції міських газет, співпрацюємо разом і тому дослухаємося до їхніх порад - 10 січня  запросили своїх користувачів на новорічну виставу «Рік Новий – казковий час».
Дійство на сцені здивувало глядачів сюрпризами і несподіванками. Книжкові герої, котрі в новорічну ніч повистрибували із книжок, примушували їх то сміятися і аплодувати, а то колядувати і щедрувати.
            За основу сценарію були взяті твори класиків української літератури: «Мартин Боруля» Карпенка – Карого (роль зіграв Микола Боровик, Карпенко – Карий – Едуард Чайка); «Кайдашева сім`я» І.Нечуя – Левицького ( Кайдашиха – Галина Василенко); «За двома зайцями» М.Старицького ( мати – Катерина Ніколенко, Проня Прокопівна – Ольга Омельчук, Химка – Людмила Єгорова, Секлита – Наталя Мальчукова).
Прекрасою дійства  була ведуча бібліотечного театру «Співограй» учениця 4-Г класу БЗШ №11 Настя Ходисько.
В кінці вистави завідуюча бібліотекою Світлана Хмільова привітала присутніх із Новим роком, вручила артистам колядку, а також привітала з Днем народження двох акторок – Ольгу Омельчук і Катерину Ніколенко.
Рік у нашій бібліотеці розпочався на славу.

В.Тимошенко
  













Немає коментарів:

Дописати коментар