понеділок, 9 грудня 2013 р.

Загадковий декупаж

Декупаж – творче і дуже захоплююче заняття, яке дозволяє  час приємно провести і створити щось незвичайне.  Тому сьогодні декупаж  став технікою жіночого рукоділля. Особлива привабливість декупажу в тому, що використовувати готові малюнки для імітації художнього  розпису може навіть невміючий малювати.
           Мода на декупаж  прийшла до нас зовсім недавно – на початку нинішнього століття. З  кожним роком це мистецтво завойовує  більш міцні позиції.
  Секретів майстерності декупажного декорування така безліч, що вчитися – не перевчитися, читати – не перечитати, дивитися – не переглянути. І, тим не менш, подужати техніку декупажу під силу кожному.
            3 грудня ми запропонували активним користувачам бібліотеки №8 прийняти участь у майстер-класі по декупажу. Цікава тема захопила і працівників бібліотеки. Перше заняття пройшло емоційно -  радість, що зі звичайної пляшки вийшла цікава вазочка надихнула на  проведення наступних уроків.
         Творчість учасників майстер-класу переконала нас, що роботи  декупажу - вибрано вдало.
            Бажаючих освоїти техніку декупажу ми запрошуємо кожного вівторка о 15.00 в читальний зал бібліотеки.
Майя Боженко



2 коментарі:

  1. Вироби вийшли на славу - молодці читачі! А я ще тільки мрію освоїти техніку декупажу - напевно за допомогою прийду до вас!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Тетяно за відгук.18 грудня ми поставили урок по техніці декупажу. Читайте і освоюйте. Можете прийти на заняття .Будемо раді Вас бачити.

      Видалити