пʼятницю, 27 липня 2012 р.

Мистецькі зустрічі



 Сьогодні у виставковій залі бібліотеки №8 відбулася прощальна зустріч з російськими художниками міста –побратима Ногінська.
На зустрічі були присутні :  делегація російської спілки  «Художники Богородського краю», замісник міського голови Микола Антонюк, начальник управління культури та туризму міської ради Петро Красножон, голова Білоцерківської райдержадміністрації  Андрій Немна  та голова обласної спілки художників Олександр Дмитренко.
Петро Красножон вручив керівнику групи делегації Володимиру Аінцеву картини на бересті нашого місцевого художника Валерія Вовченка. Від імені спілки художників міста, Олександр Дмитренко нагородив російських колег грамотою за організацію і підтримку цієї братньої зустрічі. Завідуюча бібліотекою Ніна Пругер подарувала, на згадку про зустріч, листівки з видами нашого міста.
Художники поділилися враженнями про місто, його визначні місця і були задоволені гостинністю, щирістю і відвертістю українців .
Гості відвідали парк «Олександрія» і користуючись нагодою змалювали його пейзажі. Любувалися красунею Россю із Палієвої гори, відвідали малу батьківщину К.Паустовського Городище та музей у с.Пилипчі,  де письменник провів свої дитячі роки, а також міський краєзнавчий музей. Зайшли  на гостину до наших земляків художників : Володимира Панфілова, Валерія Вовченка, Олександра Дмитренка і Алли Преображенської.
За чашкою смачної кави
В гостях у А.Преображенської

Зустріч закінчилася взаємними побажаннями на майбутню співпрацю і дружні відносини наших міст-побратимів.

Немає коментарів:

Дописати коментар